Om oss

Redovisningsbyrå i Helsingborg – Din guide i det digitala molnet

Flyman Ekonomi AB grundades år 2000 och finns sedan år 2017 i fräscha lokaler på Södra Strandgatan 4 i Helsingborg. Vi startade vår verksamhet som en traditionell redovisningsbyrå i Helsingborg och vår kärnverksamhet omfattar bokföring, bokslut, årsredovisningar, rapporter, analyser, kalkyler, generationsskiften, skatterådgivning och mycket mer.

På senare år har vi valt att ta ett steg vidare genom att erbjuda molnbaserade ekonomitjänster via Visma eEkonomi och Fortnox   Dessa båda aktörer har olika lösningar kring ekonomitjänster i molnet. Med vår erfarenhet som grund guidar vi dig genom de nya digitala tjänsterna och hjälper dig hela vägen fram till en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag.

Med en fot i gedigen redovisningskunskap och en fot i den nya, digitala framtiden kan vi hjälpa dig att effektivisera ditt företags administrativa rutiner. I vår tjänst ingår bland annat veckovis uppdatering av bokföringen samt månadsvisa avstämningar som speglar ditt företags ställning och resultat.

Varför jobba i det blå?

I början av 1990-talet när alla företag hade en PC för att göra sin bokföring pratade man om det pappersfria kontoret. Drygt 25 år senare vet vi att intåget av datorn ledde till att vi kunde hantera mer information men också att vi även skrev ut allt på papper. Så har det varit fram till nu.

I den nya tiden finns det administrativa program som istället utgår från att data bara sparas i datorn och inte skrivs ut. På Flyman Ekonomi har vi valt att jobba med Visma eEkonomi och Fortnox, två av de ledande webbaserade dataprogrammen för fakturering, hantering av leverantörsfakturor, löner och bokföring samt avstämning av bankkonto, m m.

Genom att använda molnbaserade tjänster vinner man många fördelar. Det är mycket enklare att skapa sig en överblick över resultatet och därmed snabbt kunna ta välgrundade beslut och ligga ett steg före. Som användare har du även en större frihet. All information finns i mobilen eller datorn och du är inte bunden geografiskt för att vara beslutsmässig.

Säkerhet och god redovisningsstandard är prioriterat och för varje kund bedömer vi var gränsen bör gå mellan det vi hanterar och det du som kund utför. Flyman Ekonomi AB är en redovisningsbyrå i Helsingborg som är auktoriserad av vårt branschförbund, FAR-Föreningen Auktoriserade Revisorer. Detta ger oss en kvalitetsstämpel och dig som kund extra trygghet.

Medarbetare

FLYMAN | Redovisningsbyrå i Helsingborg

Eva-Lena Flyman

Kvalificerad redovisningskonsult

eva-lena@flyman.se

0708-684562